DentalRules


DentalRules is gespecialiseerd in digitalisering, procesoptimalisatie en automatisering van procedures binnen de tandartspraktijk. Met een online softwaresysteem optimaliseren wij de processen binnen de mondzorgpraktijk.

Visie
DentalRules helpt om het maximale uit de dagelijkse werkzaamheden te halen zodat de werknemers niet alleen efficiënter en effectiever maar ook plezieriger werken.

Missie
DentalRules is een dienstverlener die een SaaS-oplossing aanbiedt die ondersteunt bij de bedrijfsvoering. Dit doet DentalRules door software ontwikkeling en door persoonlijke begeleiding van de implementatie van de software binnen de mondzorgpraktijk. Het systeem optimaliseert de apraktijkprocessen door overzicht, inzicht en sturing te bieden met als resultaat besparing van tijd, kosten en verhoging van de werkvreugde.

Strategie
Ons streven is dat DentalRules de praktijkprocessen het best laat aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen. Tijdens het persoonlijke implementatieproces worden de wensen in kaart gebracht. Om te waarborgen dat het systeem optimaal aansluit aan de praktijk verwerkt DentalRules innovatieve ideeën in de software, anticipeert DentalRules op marktontwikkelingen en investeert DentalRules in wet- en regelgeving. Het systeem sluit op die manier optimaal aan op de taken en wensen van de praktijkmedewerkers. DentalRules informeert de gebruikers over veranderingen in de markt en traint hen om de toegevoegde waarde van de software te maximaliseren.

« Naar het overzicht

Terug naar boven