Praktijk Anno Nu 

Praktijk Anno Nu organiseert vanuit drie partijen congressen voor praktijkhouders en -managers uit verschillende beroepsgroepen. Onze missie is praktijkhouders en -managers vol vertrouwen en goed voorbereid het komende jaar in te laten gaan. We brengen u op de hoogte en laten u zien wat u direct kunt toepassen om uw praktijk verder te optimaliseren in het nieuwe jaar. Alle niet-medische aspecten van uw praktijk komen daarbij aan bod. Met de zekerheid dat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen kunt u waar wenselijk gericht stappen zetten in uw praktijkvoering, u concentreren op uw patiënten en ook in het nieuwe jaar de kwaliteit leveren die u wilt. 


Praktijk Anno Nu 

Mondzorgpraktijk Anno Nu is een initiatief van KNMT, VvAA en MedischOndernemen en wordt jaarlijks in december georganiseerd. Op 10 december 2022 vindt de negende editie plaats. Mondzorgpraktijk Anno Nu werd als eerste merk opgericht en voorheen Praktijk Anno Nu genoemd. Met de komst van Fysiopraktijk Anno Nu, wordt vanaf heden de naam Mondzorgpraktijk Anno Nu gebruikt voor dit congres. 

Praktijk Anno Nu Praktijk Anno Nu 

Fysiopraktijk Anno Nu is een initiatief van KNGF, VvAA en MedischOndernemen en wordt jaarlijks aan het begin van het jaar georganiseerd. 

Praktijk Anno Nu 

Terug naar boven