Over Praktijk Anno Nu 

Onder de naam Praktijk Anno Nu organiseren VvAA en MedischOndernemen jaarlijks congressen voor praktijkhouders en -managers uit verschillende beroepsgroepen. Onze missie is praktijkhouders en -managers vol vertrouwen en goed voorbereid het komende jaar in te laten gaan. We brengen u op de hoogte en laten u zien wat u direct kan toepassen om uw praktijk verder te optimaliseren in het nieuwe jaar. Alle niet-medische aspecten van uw praktijk komen daarbij aan bod. Met de zekerheid dat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen kan u waar wenselijk gericht stappen zetten in uw praktijkvoering, u concentreren op uw patiënten en ook in het nieuwe jaar de kwaliteit leveren die u wilt. 

Mondzorgpraktijk Anno Nu
Mondzorgpraktijk Anno Nu is een initiatief van VvAA en MedischOndernemen en wordt jaarlijks in december georganiseerd in samenwerking met KNMT. Op 9 december 2023 vindt de negende editie plaats. 

Fysiopraktijk Anno Nu
Fysiopraktijk Anno Nu is een initiatief van VvAA en MedischOndernemen in samenwerking met KNGF en wordt op 18 november 2023 voor de derde keer live georganiseerd. 

Terug naar boven