Praktijk Anno Nu 

Praktijk Anno Nu organiseert vanuit drie partijen congressen voor praktijkhouders en -managers uit verschillende beroepsgroepen. Onze missie is praktijkhouders en -managers vol vertrouwen en goed voorbereid het komende jaar in te laten gaan. We brengen je op de hoogte en laten je zien wat je direct kan toepassen om jouw praktijk verder te optimaliseren in het nieuwe jaar. Alle niet-medische aspecten van jouw praktijk komen daarbij aan bod. Met de zekerheid dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen kan je waar wenselijk gericht stappen zetten in jouw praktijkvoering, je concentreren op jouw patiënten en ook in het nieuwe jaar de kwaliteit leveren die je wilt. 

Mondzorgpraktijk Anno Nu
Mondzorgpraktijk Anno Nu is een initiatief van KNMT, VvAA en MedischOndernemen en wordt jaarlijks in december georganiseerd. In december 2023 vindt de negende editie plaats. Mondzorgpraktijk Anno Nu werd als eerste merk opgericht en voorheen Praktijk Anno Nu genoemd. Met de komst van Fysiopraktijk Anno Nu, wordt vanaf heden de naam Mondzorgpraktijk Anno Nu gebruikt voor dit congres. 

Fysiopraktijk Anno Nu
Fysiopraktijk Anno Nu is een initiatief van VvAA en MedischOndernemen en wordt in het najaar van 2023 voor de derde keer live georganiseerd. 

Terug naar boven